19 آبان 1393 - 9:38 شناسه خبر: 960 نسخه چاپی

ظرفیت تولید مرغ در کشور بیش از 2 میلیون تن است

ظرفیت تولید مرغ در کشور بیش از 2 میلیون تن است
 یوسفی از ظرفیت تولید 2 میلیون 100 هزار تن گوشت مرغ در سال خبر داد و گفت: حدود 10 درصد این میزان مازاد بر نیاز داخلی است و باید صادر شود تا تولید ...

 یوسفی از ظرفیت تولید 2 میلیون 100 هزار تن گوشت مرغ در سال خبر داد و گفت: حدود 10 درصد این میزان مازاد بر نیاز داخلی است و باید صادر شود تا تولید هم ارزش اقتصادی خود را حفظ کند.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، محمد یوسفی رئیس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی اظهار داشت: شرکت پشتیبانی امور دام برای خرید و ذخیره سازی بازار تولید گوشت مرغ، اقدام و حدود 100 هزار تن هم خریداری کرده است اما بازهم با مازاد عرضه روبر هستیم و از دولت می خواهیم از صادرات این محصول حمایت کند و در بلند مدت هم باید خود تشکل های تولیدی تنظیم بازار را در دست بگیرند.

یوسفی در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: هم اکنون عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمتهاست و از دولت نمی توان انتظار داشت که برای صادرات هم یارانه بدهد و با توجه به تولید کاملا ارگانیک؛ مزیت خوبی برای صادرات داریم و باید توان رقابتی خود را افزایش دهیم.

وی گفت: این صنعت به مدیریت کامل زنجیره تولید و مصرف (مزرعه تا سفره) نیاز دارد که باید همکاران ما در بخش تولید ان را عهده دار شوند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران